Holland Villas heeft een gevarieerd aanbod vakantiewoningen, villas en appartementen in Drenthe (Nederland). Zoek en boek op Holland Villas eenvoudig je vakantiehuis voor een vakantie in Drenthe.

 

Onze selectie

Zoekresultaat

Vakantiehuis huren in Drenthe

Drenthe wordt ook wel de oerprovincie van Nederland genoemd. Het is de ideale plek om op vakantie te gaan. Een vakantiehuis huren in Drenthe biedt een groot scala aan mogelijkheden. Of je nou op zoek bent naar een klein vakantiehuis in Drenthe of naar een luxe villa die voorzien is van alle comfort, het kan allemaal! Denk je aan Drenthe dan denk je aan rust. Je vindt in Drenthe uitgestrekte heidevelden en veel bos. Onderweg op de fiets, met de auto of tijdens een heerlijke wandeling in de natuur zie je verrassende landschappen. Je komt terecht in idyllische dorpjes en zo af en toe zal je het gevoel hebben dat je terug bent in de oertijd. Drenthe is de provincie om op vakantie te gaan. Er zijn meer dan genoeg gelegenheden om tijdens je vakantie in Nederland tot rust te komen in een vakantiehuis in Drenthe.

Wat is er te doen in Drenthe?

Heel Holland weet dat Drenthe bekend staat vanwege de hunebedden. Zij maken een bezoek aan deze provincie dan ook uniek. Ten eerste heeft deze Nederlandse provincie maar liefst 3 nationale parken. Het Dwingelderveld met de uitgestrekte heidevelden is heel bekend in Nederland. Maar ook het Nationaal Park Drents Friese Wold en het Nationaal beek-en esdorpen landschap Drentse Aa zijn door heel Holland heen bekend. Drentse Aa is niet zomaar een natuurpark. Je vindt in dit gebied 16 brinkdorpjes en een schat aan natuur. Tijdens een wandeling zou het heel goed kunnen dat je hier een van de schaapskuddes tegenkomt. Ook op de Hondsrug is het heerlijk om tot rust te komen.

Een vakantiehuis in Drenthe, Nederland op zijn mooist!

Drenthe is een echte fietsprovincie. Je vindt hier meer dan 1700 km aan fietspaden. Het is hier mogelijk om tijdens een fietstocht in de natuur geen mens tegen te komen. Ook voor wandelaars is Drenthe een van de fijnste plaatsen in Nederland. Wil je er even lekker tussenuit, dan is een vakantiehuis huren in Drenthe voor een weekend of vakantie heerlijk om tot rust te komen. Er is in deze provincie een groot aanbod aan diverse vakantiehuizen en villa's. Ook kan je kiezen voor een vakantiehuis in Drenthe met een unieke sfeer. Bij ROOM logies beleef je de ultieme vakantie. Dit authentieke Drentse boerderijtje bied je als toerist in Nederland alles wat je nodig hebt. Je kan hier zelfs genieten van de warmte van een echte houtkachel! Wil je eens iets anders dan een gewoon vakantiehuisje of een villa, ga dan eens toeren door Drenthe met een vintage busje! Dit kan je doen via Tralaluna. Hier kan je een unieke vakantie in Drenthe beleven. In plaats van een vakantiehuisje of een villa kan je er ook voor kiezen om te logeren in een echt Tiny house! Een vakantie in Drenthe is een unieke belevenis. Of je nou graag buiten bent en je vakantiehuisje alleen gebruikt om te slapen en te eten, of je kiest voor de luxe van een van de vele villa's!