Holland Villas heeft een gevarieerd aanbod vakantiewoningen, villas en appartementen in Flevoland (Nederland). Zoek en boek op Holland Villas eenvoudig je vakantiehuis voor een vakantie in Flevoland.

 

Onze selectie

Zoekresultaat

Vanaf € 583 per week

Vakantiepark Eigen Wijze

NederlandFlevolandBant
1-6 3 1 60m2
Vanaf € 543 per week

Vakantiepark Eigen Wijze

NederlandFlevolandBant
1-4 2 1 40m2
Vanaf € 752 per week

Vakantiepark Eigen Wijze

NederlandFlevolandBant
1-6 3 2 100m2
Vanaf € 895 per week

Vakantiepark Eigen Wijze

NederlandFlevolandBant
1-8 4 2 110m2

Vakantiehuis huren in Flevoland

Wie in Nederland op vakantie wil gaan en een vakantiehuis wil huren, zal misschien niet meteen denken aan Flevoland. Toch heeft ook deze provincie in Holland meer dan genoeg te bieden. Flevoland is de jongste provincie van ons land. Het is door mensenhanden gemaakt. Flevoland bestaat uit de Noordoostpolder en de Flevopolder. Er zijn een aantal bekende plaatsen in dit gebied. Een ervan is Schokland, wat werelderfgoed van UNESCO is. Ook de Oostvaarderplassen zijn bekend in Nederland. Dit geldt ook voor het dorpje Urk. Het kenmerkende van Flevoland is dat alles hier recht is. De wegen met hun haakse bochten en de rechte lijnen die tussen de velden en de akkers lopen. Leuk om te weten dat je hier ver onder zeeniveau bent!

Wat is er te doen in Flevoland?

Wie graag op vakantie gaat in Nederland en een huisje wil huren in Flevoland, wil tijdens de vakantie natuurlijk zoveel mogelijk zien en ontdekken. Een van de grote toeristische attracties is het Nationaal Park Nieuw Land. Dit park bestaat uit de Ooievaarsplassen, Oostvaardersplassen, het Markermeer en de Markerwadden. In dit gebied heb je de mogelijkheid om een landroversafari mee te maken. Tijdens deze safari kan je de big 5 van Flevoland spotten: Het heck-rund, Konikpaard, edelhert, zeearend en de vos. Je hebt ook de mogelijkheid om per veerboot naar de Marker Wadden te gaan. Hier vind je een verstilde wereld en een vogelparadijs. Er zijn in Flevoland ook genoeg mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Of je brengt een bezoek aan het Land Art. Op verschillende locaties in het Flevolands landschap vind je metershoge kunstwerken.

Een vakantiehuis in Flevoland, er is meer te doen dan je verwacht!

Holland heeft genoeg moois te bieden, de provincie Flevoland is hier een goed voorbeeld van. Ook in deze jongste provincie van Nederland zijn er genoeg mogelijkheden om een vakantiehuisje te huren of een luxe villa. Het is maar net wat je het liefste wilt als je er even tussenuit gaat. Ga je voor een knus vakantiehuisje in Flevoland of ga je voor een van de luxe villa's? Bij Belvilla kan je een luxe villa huren die plaats biedt aan 12 personen. Van alle vakantiehuizen in Flevoland is dit park de plaats voor wie Flevoland op alle mogelijke manieren wil ontdekken. Het park ligt in de buurt van het gezellige plaatsje Harderwijk, wat bekend is vanwege het Dolfinarium. Voor avonturiers is Walibi Holland ook zeker een aanrader. Of je nu houdt van rust, avontuur, kunst, wandelen, fietsen of de luxe van een vakantievilla, in Flevoland vind je het allemaal. Voor alle generaties is hier genoeg te beleven. De jongste provincie van Nederland heeft zoveel om te ontdekken dat je aan een dag niet genoeg hebt. Dit is dan ook precies de reden waarom veel mensen kiezen voor het huren van een vakantiehuis in Flevoland. Omdat er voor elk wat wils te zien en te doen is, gaat niemand zich hier vervelen.