Holland Villas heeft een gevarieerd aanbod vakantiewoningen, villas en appartementen in Friesland (Nederland). Zoek en boek op Holland Villas eenvoudig je vakantiehuis voor een vakantie in Friesland.

 

Onze selectie

Zoekresultaat

Vakantiehuis huren in Friesland

Bij in Nederland op vakantie gaan denk je misschien niet meteen aan Friesland. Met zoveel water is er in deze provincie voor iedereen altijd wel iets te beleven. Wil je er eens even lekker tussenuit in Holland, dan is een vakantiehuis of villa huren een Friesland de ultieme ontspanning voor jong en oud! De lange kustlijn van deze provincie strekt zich uit langs de Waddenzee en het IJsselmeer. De provincie is bekend vanwege de Elfstedentocht en het Skutsjesilen. Maar behalve deze twee dingen heeft Friesland je zoveel meer te bieden!

Wat is er te doen in Friesland?

Wil je er een paar dagen lekker tussenuit en wil je graag een vakantiehuis of een villa huren in Friesland? Je komt heerlijk tot rust door het water op te gaan. Nederland is een land vol water en Friesland is hier zeker geen uitzondering op. Je kan op diverse manieren genieten van het water in deze provincie. Een SUP, kano of een sloep is natuurlijk geweldig, maar je kan er ook voor kiezen om te gaan zeilen. Door het water op te gaan maak je je hoofd helemaal leeg. Zodra het eenmaal begint te vriezen slaat de schaatskoorts in Friesland toe. Toch is de Elfstedentocht niet alleen in de winter de moeite waard. Ook in de zomer kan de elf steden bezoeken. Breng een bezoek aan Hindelopen, maak een boottocht door de grachten van Leeuwarden of ontdek wat Dokkum je allemaal te bieden heeft. De Friese taal is sinds 1956 een officiële taal in Nederland. Wie weet leer je ook nog wel een paar woorden Fries! Je kan ervoor kiezen om voor een uitje naar Friesland een vakantiehuis of een villa te kiezen. Maar er is in Friesland nog zoveel meer te beleven. In plaats van vakantiehuizen en villa's zijn er nog veel meer manieren om in Friesland de nacht door te brengen. Wil je echt eens iets anders in plaats van een gewoon vakantiehuis huren in Friesland, kijk dan eens wat Het Kleine Paradijs allemaal te bieden heeft. Wil je toch liever een luxe villa huren dan is Delfstrahuizen waar je moet zijn.

Een vakantiehuis in Friesland, daar kom je pas echt tot rust

Ook een vakantie in eigen land kan geweldig zijn. Om te genieten en tot rust te komen is de grens over gaan zeker geen must. Door een vakantiehuis in Friesland te huren ervaar je de rust en de ruimte van deze prachtige omgeving. Je hebt in Friesland zoveel mogelijkheden om er even helemaal tussenuit te gaan. Er zijn genoeg vakantiehuizen, villa's en andere slaapgelegenheden te vinden. Of je nou alleen gaat, met je partner, je gezin of met de hele familie. Omdat er in Friesland altijd wel iets te doen en te ontdekken valt, is het de ideale provincie voor iedereen die toe is aan ontspanning en even helemaal tot rust wil komen. Na een verblijf in Friesland voel je jezelf een totaal ander mens!