Holland Villas heeft een gevarieerd aanbod vakantiewoningen, villas en appartementen in Groningen (Nederland). Zoek en boek op Holland Villas eenvoudig je vakantiehuis voor een vakantie in Groningen.

 

Onze selectie

Zoekresultaat

Vanaf € 940 per week

Vakantiepark Lauwersmeer

NederlandGroningenLauwersoog
1-6 3 1 80m2
Vanaf € 915 per week

Vakantiepark Lauwersmeer

NederlandGroningenLauwersoog
1-6 3 1 80m2
Vanaf € 732 per week

Vakantiepark Lauwersmeer

NederlandGroningenLauwersoog
1-6 3 1 80m2

Vakantiehuis huren in Groningen

Het meest typerende voor de provincie Groningen is ruimte. Wil je genieten van deze ruimte en ben je echt toe aan een vakantie in Nederland, dan is een vakantiehuisje of een villa huren in Groningen waarschijnlijk precies wat je nodig hebt. De Noordelijkste provincie van Nederland staat bekend door de oneindige vergezichten, het Lauwersmeer en natuurlijk de gezellige hoofdstad die dezelfde naam draagt als de provincie. Groningen, ook wel Grunn genoemd. Je denkt misschien dat de landschappen in Groningen leeg zijn, maar als je de tijd neemt om deze provincie echt te gaan ontdekken zal je al snel in de gaten hebben dat deze provincie echt en onrechte als vakantiebestemming wordt ondergewaardeerd.

Wat is er te doen in Groningen?

Behalve een stedentrip of van de natuur genieten in Nationaal Park Lauwersmeer is er in Groningen nog veel meer te doen. Je kan gaan wandelen door het vestingstadje Bourtange of het mooiste dorp van Nederland, Niehove, bezoeken. Als je dan toch in Groningen bent kan je meteen op zoek gaan naar kastelen, historische kerken die op terpen zijn gebouwd en de wijduitgestrekte polderlandschappen. Als je denkt alles al gezien te hebben dan ben je nog nooit in Groningen geweest. Bezoek je tijdens je verblijf in Groningen de hoofdstad, dan zal je ongetwijfeld de Martinitoren van dichtbij willen zien. Het Groninger Museum is ook zeker een bezoekje waard. Of je maakt een tocht per boot door de grachten van deze stad. Er wordt niet voor niets gezegd dat er niets boven Groningen gaat. Dit kan je alleen ervaren door het zelf te ontdekken. Groningen is de ideale plek om een weekend of langer door te brengen. Door een vakantiehuis of een villa te huren in Groningen heb je alle tijd om al het moois in deze provincie te zien.

Een vakantiehuis in Groningen, daar gaat niets boven!

Wil je vakantie vieren in Holland en wil je eens wat anders dan anders? In Groningen heb je een ruime keuze uit vakantiehuizen en villa's. Of je nou graag luxe wilt of je tevreden bent met een simpel vakantiehuis, het staat in Groningen. Veel mensen gaan op vakantie om helemaal tot rust te komen. Daarbij kan een vakantiehuis of villa met een luxe sauna echt genieten zijn. Kies je liever voor iets anders dan de standaard vakantiehuizen of villa's, dan is Het Stro-hotel echt iets unieks. In de natuur kom je helemaal tot rust. Heb je geen zin in vakantiehuizen of villa's op een druk vakantiepark in Nederland, dan zoek je misschien een natuurhuisje. Hierin kom je helemaal tot jezelf en kan je even alle stress loslaten. Op vakantie gaan in Nederland hoeft zeker niet saai te zijn. Door voor een vakantiehuis of villa in Groningen te kiezen ben je even lekker weg in eigen land. Je hoeft er niet ver voor te reizen en zo ontdek je hoe mooi ons eigen Holland is. Genieten doe je gewoon lekker in eigen land!