Holland Villas heeft een gevarieerd aanbod vakantiewoningen, villas en appartementen in Limburg (Nederland). Zoek en boek op Holland Villas eenvoudig je vakantiehuis voor een vakantie in Limburg.

 

Onze selectie

Zoekresultaat

Vakantiehuis huren in Limburg

Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom het een goed idee is om in Nederland op vakantie te gaan. Het grootste voordeel is misschien wel dat je niet ver hoeft te reizen. En daarnaast valt er hier in Holland ook nog zoveel moois te zien! Het voordeel van in Nederland op vakantie gaan is ook dat je de drukte kan vermijden. Wil je in Holland blijven maar toch het gevoel hebben dat je in het buitenland bent? Huur dan een vakantiehuisje of een villa in Limburg!

Wat is er te doen in Limburg?

Limburg heeft zoveel moois te bieden dat je er voorlopig nog niet uitgekeken bent. Of je nu alleen gaat, met je partner of met een groot gezelschap. Er is altijd genoeg te doen en te beleven in deze mooie provincie. Ga lekker shoppen in de hoofdstad Maastricht en rust na het winkelen uit op een van de vele terrassen. Er is plaats genoeg in Limburg om te wandelen en te fietsen. In de winter is het zelfs mogelijk om te langlaufen. Huur je een vakantiehuis of een villa in Limburg, dan wil je natuurlijk niets van het Bourgondische leven missen. En uiteraard worden tijdens het smullen van alle heerlijke Limburgse gerechten ook de vlaaien niet vergeten. Bezoek het Drielandenpunt of verdwaal in het labyrinth. Wil je echt een vakantiegevoel in eigen land ervaren, neem dan eens een kijkje in Valkenburg. Hier kan je grotten bezoeken of op ontdekking gaan in een echt kasteel. Maastricht is een van de bekendste plaatsen in deze provincie. Je kan hier musea bezoeken of een rondvaart maken. Ook kan je per boot naar de Sint-Pietersberg en naar Luik. Maar ook de steden Roermond, Heerlen en Sittard zijn het bezoeken meer dan waard.

Een vakantiehuis huren in Limburg, Bourgondisch genieten!

Je vindt in Limburg veel vakantiehuizen en villa's. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je niet lang genoeg in deze provincie kan verblijven zonder dat je al het mooie van Limburg hebt kunnen zien. Vakantiehuizen en villa's zijn hier in allerlei soorten te huur. Wil je eens wat anders dan een standaard vakantiehuisje of villa, het kan ook origineel. Nabij het sprookjesachtige Valkenburg is het mogelijk om een echte yurt te boeken. Zo wordt overnachten in Limburg wel heel speciaal! Is een Yurt toch net een beetje te basic, dan is er nog een leuke uitdaging voor wie eens iets anders wil dan een normaal vakantiehuis in Limburg. Wat dacht je ervan om eens te overnachten in een betonnen kubus? Kiezen voor een vakantie in Holland maar toch het gevoel hebben alsof je in het buitenland bent? Dat ervaar je door een vakantiehuis in Limburg te huren. Omdat er in deze provincie zoveel unieke vakantiehuizen en villa's te vinden zijn, is er voor iedereen een geschikte accommodatie. Limburg is een uniek stukje Nederland wat het ontdekken meer dan waard is. Genieten van het leven doe je in Limburg!