Holland Villas heeft een gevarieerd aanbod vakantiewoningen, villas en appartementen in Utrecht (Nederland). Zoek en boek op Holland Villas eenvoudig je vakantiehuis voor een vakantie in Utrecht.

 

Onze selectie

Zoekresultaat

Vakantiehuis huren in Utrecht

Nederland heeft genoeg te bieden als je op vakantie wilt gaan in eigen land. De kleinste provincie van Nederland, Utrecht, heeft vakantiegangers genoeg moois te bieden. Je vindt hier de mooiste steden en uitgestrekte natuurgebieden. Er zijn genoeg leuke uitjes voor jong en oud. Utrecht is een veelzijdige bestemming als je ervoor kiest om in Holland een vakantiehuis of een villa te huren om een paar dagen weg te zijn. Je kan hier ook heerlijk tot rust komen en je batterij weer helemaal opladen. Een voordeel van een vakantie in Utrecht is dat je er niet ver voor hoeft te reizen, waar je ook woont in Nederland. Utrecht ligt centraal en in deze mooie provincie valt er ook voor kinderen genoeg te doen. Ideaal dus als je een vakantiehuis of een villa wilt huren met je hele gezin.

Wat is er te doen in Utrecht?

Voor natuurliefhebbers is Utrecht met recht een snoepwinkel te noemen. Het hoogtepunt om in de natuur tot rust te komen is de Utrechtse Heuvelrug. Dit Nationale Park is een gebied wat vol zit met heuvels, bossen, graslanden, heide en stuifzand. Het is een ideaal gebied om te voet, per paard of op de fiets te ontdekken. Aan de zuidkant van dit gebied, in de buurt van de Amerongse Bovenpolder, liggen de uiterwaarden van de Rijn. Dit is een geweldige plek voor vogelliefhebbers. Behalve veel natuurschoon vind je in Utrecht ook veel kastelen, landgoederen en musea. Ben je op zoek naar vakantiehuizen of villa's in Utrecht omdat je met kinderen op vakantie gaat? Utrecht is hiervoor de ideale bestemming omdat deze centraal gelegen is. Je kan de Domtoren beklimmen, door de stad wandelen, de grachten verkennen vanaf een waterfiets of op ontdekkingsreis gaan in de natuur.

Een vakantiehuis in Utrecht, een avontuur op zich!

Omdat er in Utrecht zoveel te zien en te beleven is, zal het je vast niet verbazen dat je hier ook een groot aanbod hebt aan vakantiehuizen en villa's. Je hebt de keuze vanaf een eenvoudig vakantiehuisje tot een luxe villa die alles heeft om helemaal tot rust te komen. Eenvoud of luxe, je kan het natuurlijk ook met elkaar combineren. Zeker als je een voorstander bent van verduurzamen maar toch graag geniet van net dat beetje meer luxe. Ook dan heb je in Utrecht een perfecte vakantie in een luxe eco-lodge. Op vakantie gaan met kinderen betekent in bijna alle gevallen dat er behoefte is aan ruimte. Kinderen hebben nou eenmaal hun beweging nodig, ook tijdens een vakantie in Utrecht. Wil je een gevoel van vrijheid en ruimte als je een vakantiehuis of villa huurt in Utrecht, kies dan voor een slaapplaats tussen appel en perenbomen. Ga je met de hele familie op vakantie dan heb je uiteraard een groot vakantiehuis of villa nodig. Gezelschappen tot en met 18 personen kunnen heerlijk genieten in deze Koetsstal. Zo wordt op vakantie gaan met iedereen erbij nog leuker en gezelliger!