Holland Villas heeft een gevarieerd aanbod vakantiewoningen, villas en appartementen in Zuid-Holland (Nederland). Zoek en boek op Holland Villas eenvoudig je vakantiehuis voor een vakantie in Zuid-Holland.

 

Onze selectie

Zoekresultaat

Vakantiehuis huren in Zuid-Holland

Door te kiezen om je weekendje weg of vakantie in Zuid-Holland door te brengen kies je voor een vakantie waarbij je de mogelijkheid hebt om alle kanten op te gaan. In Zuid-Holland vind je het allemaal. In deze provincie zijn mooie grote steden, meren, gezellige badplaatsen en groene plekken genoeg. Huur je een vakantiehuis of villa in Zuid-Holland, dan zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om er een geweldige vakantie van te maken.

Wat is er te doen in Zuid-Holland?

In Zuid-Holland zijn er veel vakantiehuizen en villa's te huur. Misschien heb je geen idee om bij een vakantie in Nederland te kiezen voor de provincie Zuid-Holland. Toch is er hier genoeg te ervaren voor mensen van alle leeftijden. Denk aan de stranden van Noordwijk, Katwijk, Scheveningen en Kijkduin. Je hebt ook de mogelijkheden om te shoppen of culinair te genieten in Rotterdam, Den Haag, Delft en Dordrecht om maar een paar leuke steden te noemen. Ben je iemand die liever de natuur intrekt in plaats van de drukte op te zoeken, dan zal je in het Groene Hart, de Reeuwijkse Plassen, Nieukoopse Plassen en Kagerplassen je plek vast wel kunnen vinden. En wat denk je van een bezoek aan de bollenvelden en een trip naar Kinderdijk? Zuid-Holland mag dan wel de dichtstbevolkte provincie van ons land zijn, toch zijn er ook voor mensen die liever de rust opzoeken genoeg mooie plekjes te vinden. Je hebt ook de mogelijkheid om een vakantiehuis of villa te huren op Goeree-Overflakkee. Veel mensen denken dat dit eiland bij Zeeland hoort, maar dit is niet het geval. Zeker als je naar de omgeving van Ouddorp rijdt heb je echt het gevoel dat je in Zeeland bent aangekomen. Mocht je daar in de buurt zijn, vergeet dan zeker niet om Goedereede te bezoeken.

Een vakantiehuis in Zuid-Holland, ondanks de drukte toch tot rust komen!

Ben je overtuigd en wil je graag Zuid-Holland eens verkennen door er een vakantiehuis of villa te huren voor een weekendje weg of een vakantie, dan zijn er nogal wat opties. Veel vakantiehuizen en villa's bieden je alle comfort om tijdens je vakantie even lekker helemaal weg te zijn. Zoek je iets speciaals tussen het grote aanbod vakantiehuizen en villa's dan zijn er een aantal die wel wat aandacht verdienen. Voor wie echt eens wat anders wil dan een standaard vakantiehuisje tijdens de vakantie is een design tiny house midden in de natuur zeker aan te raden. Ben je liever niet in de natuur maar zoek je liever de luxe en het comfort op van een luxe vakantievilla, dan heb je ook in Zuid-Holland keuze genoeg. Wat zou je denken van een luxe vakantievilla vlakbij het strand? Hoe je ook van plan bent om je vakantie in Zuid-Holland door te gaan brengen, er is voor iedereen een leuk vakantiehuis of villa beschikbaar. Wil je er eens even helemaal uit en weer helemaal tot jezelf komen, vergeet dan zeker Zuid-Holland niet!