Holland Villas heeft een gevarieerd aanbod vakantiewoningen, villas en appartementen in Overijssel (Nederland). Zoek en boek op Holland Villas eenvoudig je vakantiehuis voor een vakantie in Overijssel.

 

Onze selectie

Zoekresultaat

Vakantiehuis huren in Overijssel

Het zou kunnen dat je voor je vakantie in Nederland niet meteen naar Overijssel wilt gaan. Maar door bepaalde streeknamen zoals het Vechtdal, Salland, Twente en Hanzesteden zoals Deventer, Kampen en Zwolle komt er vast iets bovendrijven. Als je daar dan ook nog eens de Sallandse heuvelrug en Nationaal Park de Weerribben-Wieden bij optelt, dan heb je mogelijkheden genoeg voor een weekendje weg of een ontspannende vakantie in Overijssel. De provincie Overijssel mag dan misschien niet bovenaan je verlanglijstje staan als je een weekendje weg wilt of op vakantie in Holland wilt gaan. Toch vind je binnen deze regio zoveel plaatsen die het bezoeken meer dan waard zijn.

Wat is er te doen in Overijssel?

Hou je ervan om tijdens je vakantie de natuur in te gaan, dan zal je in Overijssel zeker niets te kort komen. Je vindt hier de mooiste coulissen landschappen en waterrijke delta's. Er zijn grote stukken heide en je vindt hier genoeg bossen om heerlijk te wandelen. Het Nationale Park de Weerribben-Wieden bevindt zich in de Kop van Overijssel. Het meest bekende middelpunt van dit natuurgebied is Giethoorn. Daarnaast is Dwarsgracht zeker de moeite waard om te bezoeken. Je kan ook een fietstocht maken door Blokzijl. Hier vind je een groot aantal bruggetjes. Nog een trekpleister in Overijssel is de rivier de Vecht. Aan beide kanten liggen idyllische dorpjes. Je vindt er mooie landgoederen, heidevelden en zandverstuivingen. In dit gebied zijn ook een aantal wandel- en fietsroutes. Tussen Zwolle, Kampen en Zwartewaterland ligt Nationaal landschap De IJsseldelta. Dit gebied bestaat uit polders, weide en water. Je kan de schoonheid van dit prachtige gebied ontdekken door een natuurexcursie te maken. Misschien zegt de naam Salland je niet zoveel, maar op de Sallandse Heuvelrug zijn er mogelijkheden genoeg om te mountainbiken, fietsen en wandelen. In Twente vind je een aantal prachtige natuurgebieden zoals Landgoed Singraven, het Hof van Twente en het Springerdal.

Een vakantiehuis in Overijssel, een weekendje is niet genoeg!

Wil je in Nederland op vakantie en denk je eraan om een vakantiehuis of villa te huren in Overijssel? In deze provincie is genoeg gelegenheid om heerlijk te ontspannen. Er is een groot aanbod aan vakantiehuizen en villa's. Wil je liever niet een standaard vakantiehuis of vakantievilla in Overijssel, dan heb je de mogelijkheid om een echte boomhut voor 5 personen te huren. Dat is nog eens een belevenis! Wie meer van luxe houdt en de voorkeur geeft aan de wat luxere vakantiehuizen of villa's heeft hier ook genoeg mogelijkheden. Hoe zou het zijn om te slapen op een luxe woonboot op het water? Wie op vakantie in Nederland een unieke ervaring wil beleven en eens een ander vakantiehuis of villa wil huren heeft in Overijssel meer dan genoeg mogelijkheden. Door te kiezen voor een vakantie in Overijssel huur je vakantiehuizen of villa's voor een of meerdere personen. Wil je eens compleet ontspannen en een gevoel van vrijheid ervaren, huur dan een vakantiehuis in Overijssel!